Поддржани оперативни системи и терминали

Компатибилни оперативни системи
iOS 15.0 или понова верзија
iPadOS 15 или понова верзија
Компатибилни терминали
Паметни телефони/таблети со компатибилен оперативен систем
ЗАБЕЛЕШКА
iPod touch не е компатибилен.