Изтриване на информация за потребителска настройка

Информацията за потребителските настройки представлява запис на това къде и какви настройки са конфигурирани от потребителите.
Устройството записва информацията за потребителските настройки автоматично, като част от нея може да остане запазена дори след изтриването на потребителя. При необходимост изтрийте ръчно всякаква ненужна информация за потребителските настройки. Освен това трябва да изтриете информацията за потребителските настройки, когато бъде достигнат максималният брой потребители и потребителски групи с такава информация.
* Информацията за потребителските настройки може да бъде регистрирана за до 500 потребители и 50 потребителски групи.
* Можете също така да настроите системата така, че информацията за потребителските настройки да се изтрива автоматично, когато бъде достигнат максималният брой потребители и потребителски групи с такава информация. [Действие при надхвърлен макс. брой потребители]
* Когато изтриете информацията за потребителските настройки, се изтрива информацията за личните бутони, споделените бутони и набора с ключове.
Изтрийте потребителската настройка с помощта на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) от компютър. Не можете да използвате контролния панел, за да изтриете тази информация.
Изискват се администраторски права. Машината трябва да бъде рестартирана за изтриване на информацията.
1
Влезте в Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) като администратор. Стартиране на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление)
2
На порталната страница на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) щракнете върху [User Setting Information Management]. Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) (последна страница)
Извежда се екранът [Setting Information Management].
3
Изтрийте информацията за потребителска настройка.
Натиснете върху елемента, съответстващ на настройката, която искате да изтриете, и изтрийте тази информация.
4
Изчакайте малко, след което рестартирайте компютъра. Рестартиране на машината
Потъребителската информация е изтрита.
Процесът на изтриване отнема време, затова изчакайте малко след като изтриването приключи и рестартирайте компютъра.
ЗАБЕЛЕЖКА
Възможно е информацията за настройките на потребителя, която използва MEAP приложение, да не може да бъде изтрита.
F82J-0EL