Отключване на мрежови настройки
Можете да отключите мрежовите настройки, за да можете да ги преглеждате и променяте.
По подразбиране достъпът до мрежовите настройки и възможността за промяната им са ограничени, за да се предотвратят непреднамерени промени в настройките. В този режим съобщенията не се показват, ако възникне мрежова грешка.
Използвайте контролния панел, за да отключите настройките. Не можете да отключите настройките, като използвате Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) от компютър.
Изискват се права на администратор или NetworkAdmin.
1
Влезте в машината като администратор.
Влизане в устройството
2
На контролния панел натиснете [

Настр./Регистр.] на екрана [Начало] или на друг екран.
Екран [Начало]
Извежда се екранът [Настройки/Регистриране].
3
Натиснете [Преференции]

[Мрежа]

[Потвържд. промени на настр. за мреж. връзка].
Извежда се екранът [Потвържд. промени на настр. за мреж. връзка].
4
Задайте [Вкл.] и натиснете [OK].
Настройките на мрежата са отключени.