Låse opp nettverksinnstillingene
Du kan låse opp nettverksinnstillingene slik at du kan se og endre nettverksinnstillingene.
Som standard er visning og endring av nettverksinnstillingene begrenset for å forhindre uforsiktige endringer av innstillingene. I denne tilstanden vises ikke meldinger hvis det oppstår en nettverksfeil.
Bruk kontrollpanelet til å låse opp innstillingen. Du kan ikke låse opp innstillingene ved å bruke Fjernkontroll fra en datamaskin.
Administrator- eller NettverksAdmin-rettigheter kreves.
1
Logg på maskinen som administrator.
Logge på maskinen
2
På kontrollpanelet trykker du på [

Innst./Registrer] på [Hjem]-skjermbildet eller et annet skjermbilde.
[Hjem]-skjermbilde
[Innstillinger/lagring]-skjermbildet vises.
3
Trykk på [Preferanser]

[Nettverk]

[Sjekk innst.endringer for nettverkstilkobling].
[Sjekk innst.endringer for nettverkstilkobling]-skjermbildet vises.
4
Sett til [På] og trykk på [OK].
Nettverksinnstillingene er ulåste.