Anularea operațiilor de copiere
Urmați instrucțiunile pe ecran pentru a anula o operație de copiere.
Apăsați pe [Anulare].
Dacă ecranul de mai sus nu este afișat, apăsați [

Stop], selectați lucrarea de anulat din lista de lucrări de copiere și apăsați [Anulare].
* Dacă vă deconectați în timp ce este afișat ecranul de mai sus, toate lucrările în așteptare pe care le-ați început înainte de deconectare vor fi anulate.