Slukke/genstarte maskinen

Du kan anvende Remote UI (Brugerinterface til fjernbetjening) til at lukke eller genstarte maskinen.
Når maskinen er slukket eller genstartes, annulleres alle dokumenter, der er i gang med at blive printet eller afsendt.

Slukke maskinen

Start Remote UI (Brugerinterface til fjernbetjening)  [Settings/Registration]  [Device Management]  [Remote Shutdown]  [Start]

Genstart af maskinen

Start Remote UI (Brugerinterface til fjernbetjening)  [Settings/Registration]  [Restart Device]  [Perform Restart]  [OK]
Hvis tilbehør ikke genkendes efter genstart
Maskinen genkender måske ikke tilbehør, når den er genstartet. Hvis dette sker, skal du slukke for strømmen til tilbehør og derefter tænde for det igen.
8298-0HY