Utilizarea ACCESS MANAGEMENT SYSTEM

Puteți utiliza ACCESS MANAGEMENT SYSTEM pentru un control mai precis al funcțiilor disponibile fiecărui nivel de privilegiu (rol) și pentru a crea roluri noi. Acest lucru vă permite să configurați roluri diferite pentru fiecare utilizator, pentru o gestionare strictă a utilizatorilor. De exemplu, puteți să îi interziceți utilizatorului A să copieze, în timp ce îi permiteți utilizatorului B să utilizeze toate funcțiile.
Pentru detalii despre mediul necesar și despre cum se creează și se editează roluri, consultați manualul ACCESS MANAGEMENT SYSTEM de pe site-ul cu manuale online.

Activarea ACCESS MANAGEMENT SYSTEM

Trebuie să activați ACCESS MANAGEMENT SYSTEM pentru a utiliza această funcție.
În această secțiune este descris modul de configurare a setărilor folosind Remote UI (IU la distanță) de la un computer.
Pe panoul de control, selectați [ Setări/Înregistr.] pe ecranul [Acasă] sau pe alt ecran, apoi selectați [Setări administrare] pentru a configura setările. [Utilizaţi ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]
Sunt necesare privilegii de administrator. Aparatul trebuie repornit pentru a se aplica setările.
1
Conectați-vă la Remote UI (IU la distanță) ca administrator. Pornirea caracteristicii Remote UI (IU la distanță)
2
În pagina portalului Remote UI (IU la distanță), faceți clic pe [Settings/Registration]. Pagina portalului Remote UI (IU la distanță)
3
Faceți clic pe [License/Other] [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
Se afișează ecranul [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
4
Bifați caseta de selectare [Use ACCESS MANAGEMENT SYSTEM] și faceți clic pe [OK].
5
Reporniți aparatul. Repornirea aparatului
Setările sunt aplicate.
NOTĂ
Când ACCESS MANAGEMENT SYSTEM este activat
Autentificarea utilizatorului este activată.
* Dacă nu veți utiliza autentificarea utilizatorului după activarea acesteia, dezactivați ACCESS MANAGEMENT SYSTEM înainte de a dezactiva autentificarea utilizatorului.
Următoarele setări sunt dezactivate:
Restricționarea destinațiilor către care pot fi trimise faxuri și date scanate Trimiterea exclusiv la destinațiile înregistrate
* Puteți utiliza ACCESS MANAGEMENT SYSTEM pentru a restricționa setări similare pentru fiecare rol.
* Aceste setări nu sunt activate automat când ACCESS MANAGEMENT SYSTEM este schimbat de la activat la dezactivat. Trebuie să reconfigurați setările manual.
Datele de imprimare salvate temporar în memoria aparatului ca date de imprimare programată vor fi șterse.
F835-0EH