Brisanje informacija o korisničkim postavkama
Podaci o korisničkim postavkama zapis su gdje i koje su postavke konfigurirali korisnici.
Uređaj automatski registrira podatke o korisničkim postavkama, a neki podaci mogu ostati čak i nakon što je korisnik izbrisan. Ručno izbrišite sve nepotrebne podatke o korisničkim postavkama, po potrebi. Također je potrebno izbrisati podatke o korisničkim postavkama kada se dosegne maksimalan broj korisnika i korisničkih grupa s podacima o korisničkim postavkama.
* Podaci o korisničkim postavkama mogu se registrirati za do 500 korisnika i 50 korisničkih grupa.
* Također možete konfigurirati postavke za automatsko brisanje korisničkih postavki kada se dosegne maksimalan broj korisnika i korisničkih grupa s informacijama o korisničkim postavkama.
[Akcija za prekoračenje maksimalnog broja korisnika]* Kada izbrišete podatke o korisničkim postavkama, brišu se i podaci o osobnim gumbima, dijeljenim gumbima i privjescima ključeva.
Konfigurirajte ovu postavku s pomoću sučelja Remote UI (Udaljeni UI) na računalu. Te informacije ne možete izbrisati putem upravljačke ploče.
Potrebne su administratorske ovlasti. Da bi se informacije izbrisale, potrebno je ponovno pokrenuti uređaj.
1
Prijavite se u sučelje Remote UI (Udaljeni UI) kao administrator.
Pokretanje Remote UI (Udaljeni UI)
2
Na stranici portala sučelja Remote UI (Udaljeni UI) kliknite [User Setting Information Management].
Stranica portala Remote UI (Udaljeni UI)
Prikazuje se zaslon [Setting Information Management].
3
Izbrišite informacije o korisničkim postavkama.
Kliknite stavku ovisno o informcijama o postavkama koje želite izbrisati i izbrišite te informacije.
4
Pričekajte malo, a zatim ponovno pokrenite uređaj.
Ponovno pokretanje uređaja
Informacije o korisničkim postavkama izbrisane su.
Proces brisanja traje neko vrijeme, stoga pričekajte neko vrijeme nakon što se brisanje izvrši i ponovno pokrenite uređaj.
NAPOMENA
Informacije o korisničkim postavkama koje koriste MEAP aplikaciju možda se neće moći izbrisati.