Az idővonal megjelenítésének és a [Főmenü] képernyő működési beállításainak konfigurálása
Olyan beállításokat konfigurálhat, mint például, hogy megjelenjen-e az Idővonal a [Főmenü] képernyőn, valamint azokat az elemeket, amelyeket az általános felhasználók testreszabhatnak a [Főmenü] képernyőn.
Az idővonal megjelenítése vagy elrejtése
Beállíthatja, hogy megjelenjen-e az Idővonal (a beállítások előzményei és a feldolgozásra váró nyomtatási feladatok) a [Főmenü] képernyő jobb oldalán.
* Az Idővonal részleteit lásd a következőkben:
A beállítások konfigurálásához használja a vezérlőpultot. A beállítások nem konfigurálhatók számítógépről a Távoli felhasználói felület használatával.
Rendszergazdai jogosultság szükséges.
1
Jelentkezzen be rendszergazdaként a készülékre.
Bejelentkezés a készülékre
2
A vezérlőpulton válassza ki a [

] lehetőséget a [Főmenü] képernyőn, majd válassza a következőt: [Főmenü kezelés beállításai].
[Főmenü] képernyő
Megjelenik a [Főmenü kezelés beállításai] képernyő.
3
Az idővonal megjelenítéséhez konfigurálja a beállításokat.
[Idővonal használata nem hitelesített felhasználóknak]
Állítsa ezt a [Be] értékre, ha azt szeretné, hogy a nem hitelesített felhasználók számára közös idővonal jelenjen meg, amikor a felhasználók nincsenek bejelentkezve a gépre, vagy vendégfelhasználók.
* Ha a Gyorsindítás beállítás le van tiltva, majd a gép KI van kapcsolva, vagy ha a Gyorsindítás nem működik, a nem hitelesített felhasználók számára közös idővonal nem jelenik meg, ettől a beállítástól függetlenül.
[Áramellátás gyors indítási beállításai]
[Idővonal használatának engedélyezése mindegyik bejelentkezett felhasználónak]
Állítsa ezt a [Be] értékre, ha azt szeretné, hogy minden bejelentkezett felhasználó idővonala megjelenjen, amikor bejelentkeznek a gépre.
4
Nyomja meg a [OK] lehetőséget.
A beállítások ezzel érvénybe léptek.
A felhasználók számára engedélyezett műveletek és képernyőkijelzések konfigurálása
Beállíthatja például, hogy az egyes felhasználók mely elemeket szabhatják testre a [Főmenü] képernyőn, valamint hogy megjelenjenek-e a funkciók és a beállítógombok a [Főmenü] képernyőn.
A beállítások konfigurálásához használja a vezérlőpultot. A beállítások nem konfigurálhatók számítógépről a Távoli felhasználói felület használatával.
Rendszergazdai jogosultság szükséges.
1
Jelentkezzen be rendszergazdaként a készülékre.
Bejelentkezés a készülékre
2
A vezérlőpulton válassza ki a [

] lehetőséget a [Főmenü] képernyőn, majd válassza a következőt: [Főmenü kezelés beállításai].
[Főmenü] képernyő
Megjelenik a [Főmenü kezelés beállításai] képernyő.
3
Konfigurálja a felhasználók számára engedélyezett műveleteket és képernyőkijelzéseket.
[Főképernyő személyre szabásának engedélyezése]
Állítsa ezt a [Be] értékre, ha azt szeretné, hogy a rendszergazdákon kívül más felhasználók is hozzáadhassanak megosztott gombokat, és módosíthassák a [Szem.re szabás ált. használatra] beállításait.
[Visszatérés a főmenübe, ha a feladat kész]
Állítsa ezt a [Be] értékre, ha azt szeretné, hogy a Megosztott gomb, a Személyes gomb vagy az Idővonal használatával végrehajtott művelet után ismét a [Főmenü] képernyő jelenjen meg.
[Funkciók megjelenítésének korlátozása]
A [Főmenü] képernyő közepén megjelenő egyes funkciók és beállító gombok elrejtéséhez nyomja meg a [Beállítás] gombot, válassza ki a kívánt funkciókat és beállításokat, majd nyomja meg az [OK] gombot.
[Főképernyő kezelés beállítás személyes használatra]
A [Főmenü] képernyőn az egyes felhasználók által testreszabható elemek korlátozásához nyomja meg a [Beállítás] gombot, válassza ki a [Ki] lehetőséget az egyes korlátozni kívánt elemekhez, majd nyomja meg az [OK] gombot.
Ha a [Személyes gombok bejegyzésének/szerkesztésének engedélyezése] [Ki] értékre van állítva, a korábban hozzáadott Személyes gombok többé nem jelennek meg.
Ha a [Gomb mozgatásának engedélyezése személyre szabáskor személyes használatra] [Ki] értékre van állítva, a korábban áthelyezett gombok megjelenítési pozíciói megmaradnak.
Ha a [Főképernyő elrendezés beáll. engedély. személyre szabáskor szem. használatra] vagy [Tapéta beállítás engedélyezése személyre szabáskor személyes használatra] beállítása [Ki], a korábban konfigurált személyes beállítások nem őrződnek meg. (Az [Eszközbeállítások] pontban konfigurált beállítások érvényesek.)
4
Nyomja meg a [OK] lehetőséget.
A beállítások ezzel érvénybe léptek.