Slette informasjon om brukerinnstillinger
Informasjon om brukerinnstillinger er en oversikt over hvor og hvilke innstillinger brukerne har konfigurert.
Maskinen registrerer informasjonen om brukerinnstillinger automatisk, og noe av denne informasjonen kan forbli lagret selv etter at en bruker er slettet. Slett unødvendig informasjon om brukerinnstillinger manuelt etter behov. Du må også slette brukerinnstillingsinformasjon når det maksimale antallet brukere og brukergrupper med brukerinnstillingsinformasjon er nådd.
* Det kan lagres informasjon om brukerinnstillinger for opptil 500 brukere og 50 brukergrupper.
* Du kan også konfigurere innstillingene slik at informasjon om brukerinnstillinger slettes automatisk når det maksimale antallet brukere og brukergrupper med slik informasjon er nådd.
[Handling når maks. antall brukere overstiges]* Når du sletter informasjon om brukerinnstillingene, slettes informasjon for personlige knapper, delte knapper og nøkkelringer.
Slett informasjon om brukerinnstillinger ved hjelp av Fjernkontroll fra en datamaskin. Du kan ikke bruke kontrollpanelet til å slette denne informasjonen.
Administrator-rettigheter kreves. Maskinen må startes på nytt for å slette informasjonen.
1
Logg på Fjernkontrollen som administrator.
Starte Fjernkontrollen
2
På Fjernkontrollens portalside, klikker du på [User Setting Information Management].
Portalside for Fjernkontrollen
[Setting Information Management]-skjermbildet vises.
3
Slett informasjonen om brukerinnstillinger.
Klikk på et element i henhold til innstillingsinformasjonen du ønsker å slette, og slett den informasjonen.
4
Vent litt, og start deretter maskinen på nytt.
Starte maskinen på nytt
Informasjonen om brukerinnstillinger er slettet.
Sletteprosessen tar tid, så vent en stund etter at slettingen er gjennomført, og start maskinen på nytt.
MERK
Det kan hende at informasjon om brukerinnstillinger som bruker et MEAP-program, ikke kan slettes.