Kullanıcı Ayar Bilgilerini Silme

Kullanıcı ayarları bilgileri, kullanıcılar tarafından hangi ayarların nerede yapılandırıldığına ilişkin bir kayıttır.
Cihaz, kullanıcı ayarları bilgilerini otomatik olarak kaydeder ve kullanıcı silindikten sonra bile bazı bilgiler kalabilir. Gerektiğinde gereksiz kullanıcı ayarları bilgilerini manuel olarak silin. Ayrıca, kullanıcı ayarları bilgisine sahip kullanıcı ve kullanıcı grubu sayısının maksimum sınırına ulaşıldığında kullanıcı ayarları bilgilerini silmeniz gerekir.
* Kullanıcı ayarları bilgileri en fazla 500 kullanıcı ve 50 kullanıcı grubu için kaydedilebilir.
* Ayarları, kullanıcı ayarları bilgisine sahip kullanıcı ve kullanıcı grubu sayısının maksimum sınırına ulaşıldığında bu bilgilerin otomatik olarak silinmesini sağlayacak şekilde de yapılandırabilirsiniz. [Maksimum Kullanıcı Sayısı Aşıldığındaki İşlem]
* Kullanıcı ayarları bilgilerini sildiğinizde, Kişisel düğmeler, Paylaşılan düğmeler ve anahtar zinciri bilgileri de silinir.
Kullanıcı ayarları bilgisini bir bilgisayardan Uzak Kullanıcı Arabirimi'ni kullanarak silin. Bu bilgileri silmek için kontrol panelini kullanamazsınız.
Yönetici ayrıcalıkları gereklidir. Bilgilerin silinmesi için cihazın yeniden başlatılması gerekir.
1
Uzak Kullanıcı Arabirimi'nde yönetici olarak oturum açın. Uzak Kullanıcı Arabirimini Başlatma
2
Uzak Kullanıcı Arabirimi'nin Portal sayfasında, [User Setting Information Management] öğesine tıklayın. Uzak Kullanıcı Arabirimi Portal Sayfası
[Setting Information Management] ekranı görüntülenir.
3
Kullanıcı ayar bilgilerini silin.
Silmek istediğiniz ayar bilgisine göre bir öğeye tıklayın ve o bilgiyi silin.
4
Bir süre bekleyin ve ardından cihazı yeniden başlatın. Makineyi Yeniden Başlatma
Kullanıcı ayarları bilgileri silindi.
Silme işlemi zaman alır, bu nedenle silme işlemi tamamlandıktan sonra bir süre bekleyin ve cihazı yeniden başlatın.
NOT
MEAP uygulamasının kullanıldığı kullanıcı ayarları bilgileri silinemeyebilir.
F85Y-0EL