Lietotāja iestatījumu informācijas dzēšana

Lietotāja iestatījumu informācija ir ieraksts par to, kur un kādus iestatījumus lietotāji ir konfigurējuši.
Iekārta automātiski reģistrē lietotāja iestatījumu informāciju, un daļa informācijas var saglabāties pat pēc lietotāja dzēšanas. Manuāli izdzēsiet visu nevajadzīgo lietotāja iestatījumu informāciju, ja nepieciešams. Lietotāja iestatījumu informācija ir jādzēš arī tad, kad ir sasniegts maksimālais lietotāju un lietotāju grupu skaits ar lietotāja iestatījumu informāciju.
* Lietotāja iestatījumu informāciju var reģistrēt līdz 500 lietotājiem un 50 lietotāju grupām.
* Varat arī konfigurēt iestatījumus, lai lietotāja iestatījumu informācija tiktu automātiski dzēsta, kad ir sasniegts maksimālais lietotāju un lietotāju grupu skaits ar lietotāja iestatījumu informāciju. [Darbība, ja tiek sasniegts maksimālais lietotāju skaits]
* Dzēšot lietotāja iestatījumu informāciju, tiek dzēsta arī personīgo pogu, koplietošanas pogu un atslēgu virkņu informācija.
Izdzēsiet lietotāja iestatījumu informāciju, izmantojot Remote UI (Attālais interfeiss) datorā. Vadības paneli nevar izmantot šīs informācijas dzēšanai.
Nepieciešamas administratora privilēģijas. Lai izdzēstu informāciju, iekārta ir jārestartē.
1
Piesakieties Remote UI (Attālais interfeiss) kā administrators. Remote UI (Attālais interfeiss) startēšana
2
Remote UI (Attālais interfeiss) portāla lapā noklikšķiniet uz [User Setting Information Management]. Remote UI (Attālais interfeiss) portāla lapa
Tiek parādīts ekrāns [Setting Information Management].
3
Izdzēsiet lietotāja iestatījumu informāciju.
Noklikšķiniet uz vienuma atbilstoši iestatījumu informācijai, kuru vēlaties dzēst, un izdzēsiet šo informāciju.
4
Pagaidiet brīdi un pēc tam restartējiet iekārtu. Iekārtas restartēšana
Izdzēsiet lietotāja iestatījumu informāciju.
Dzēšanas process prasa laiku, tāpēc pēc dzēšanas nedaudz uzgaidiet un restartējiet iekārtu.
PIEZĪME
Lietotāja iestatījumu informāciju, kas izmanto MEAP lietotni, iespējams, nevarēs dzēst.
F833-0ER