שימוש ב-ACCESS MANAGEMENT SYSTEM (מערכת ניהול גישה)

ניתן להשתמש ב-ACCESS MANAGEMENT SYSTEM (מערכת ניהול גישה) כדי לשלוט באופן מדויק יותר בפונקציות הזמינות לכל רמת הרשאות (תפקיד) וליצור תפקידים חדשים. הדבר מאפשר להגדיר תפקידים שונים עבור כל משתמש לצורך ניהול משתמשים קפדני. לדוגמה, ניתן לאסור על משתמש A לבצע העתקה, תוך מתן אפשרות למשתמש B להשתמש בכל הפונקציות.
למידע על סביבת העבודה הנדרשת ועל אופן היצירה והעריכה של תפקידים, עיין במדריך ACCESS MANAGEMENT SYSTEM באתר המדריכים המקוונים.

הפעלת ACCESS MANAGEMENT SYSTEM (מערכת ניהול גישה)

כדי להשתמש בפונקציה הזו יש להפעיל את ACCESS MANAGEMENT SYSTEM (Access Management System).
סעיף זה מתאר כיצד להגדיר את ההגדרות באמצעות‏ ‏Remote UI (ממשק משתמש מרוחק) במחשב.
בלוח הבקרה, יש לבחור ב-[ הגדרות/רישום] במסך [בית] או במסך אחר, ולאחר מכן לבחור ב-[הגדרות ניהול] כדי להגדיר את ההגדרות. [שימוש ב-ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]
נדרשות הרשאות מנהל. יש להפעיל מחדש את המכשיר כדי להחיל את ההגדרות.
1
היכנס ‏ל-‏Remote UI (ממשק משתמש מרוחק) כמנהל. הפעלת ‏Remote UI (ממשק משתמש מרוחק)
2
בעמוד הפורטל של ‏Remote UI (ממשק משתמש מרוחק), יש ללחוץ על [Settings/Registration]. דף פורטל Remote UI (ממשק משתמש מרוחק)
3
יש ללחוץ על [License/Other]‏ [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
מסך [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings] מוצג.
4
יש לבחור את תיבת הסימון [Use ACCESS MANAGEMENT SYSTEM], ולחץ על [OK].
5
יש להפעיל מחדש את המכשיר. הפעלת המכשיר מחדש
ההגדרות מוחלות.
הערה
כאשר ACCESS MANAGEMENT SYSTEM מופעלת
אימות משתמש מופעל.
* אם לא תשתמשו במערכת ניהול הגישה לאחר הפעלת אימות המשתמשים, השביתו את ACCESS MANAGEMENT SYSTEM לפני השבתת אימות המשתמשים.
ההגדרות הבאות מושבתות:
הגבלת היעדים שאליהם ניתן לשלוח פקסים ונתונים סרוקים שליחה ליעדים רשומים בלבד
* ניתן להשתמש ACCESS MANAGEMENT SYSTEM כדי להגביל הגדרות דומות עבור כל תפקיד.
* הגדרות אלה אינן מופעלות באופן אוטומטי כאשר ACCESS MANAGEMENT SYSTEM משתנה ממצב מופעל למצב מושבת. יש להגדיר מחדש את ההגדרות באופן ידני.
נתוני ההדפסה השמורים זמנית בזיכרון המכשיר כנתוני הדפסה מתוזמנת יימחקו.
F8A3-0EH