Felhasználói beállítási adatok törlése
A felhasználói beállítási információk a felhasználók által konfigurált beállítások helyét és típusát tartalmazó feljegyzések.
A készülék automatikusan rögzíti a felhasználói beállítási információkat, és bizonyos információk a felhasználó törlése után is megőrződhetnek. Szükség szerint manuálisan törölje a felesleges felhasználói beállítási információkat. A felhasználói beállítási információkat akkor is törölni kell, ha elérték a felhasználói beállítási információkkal rendelkező felhasználók és felhasználói csoportok maximális számát.
*Legfeljebb 500 felhasználó és 50 felhasználói csoport felhasználói beállítási adatai rögzíthetők.
* A beállításokat úgy is konfigurálhatja, hogy a felhasználói beállítási információk automatikusan törlődjenek, amikor elérik a felhasználói beállítási információkkal rendelkező felhasználók és felhasználói csoportok maximális számát.
[Teendő a felhasználók számhatára átlépésekor]*A felhasználói beállítások információinak törlésekor a Személyes gombok, a Megosztott gombok és a kulcsláncok adatai is törlődnek.
A felhasználói beállítások információit számítógépről, a Távoli felhasználói felület használatával törölheti. Ezek az információk a vezérlőpult használatával nem törölhetők.
Rendszergazdai jogosultság szükséges. Az információk törléséhez újra kell indítani a készüléket.
1
Jelentkezzen be rendszergazdaként a Távoli felhasználói felületre.
A Távoli felhasználói felület indítása
2
A Távoli felhasználói felület Portál oldalán kattintson a [User Setting Information Management] elemre.
Távoli felhasználói felület portáloldala
Megjelenik a [Setting Information Management] képernyő.
3
Törölje a felhasználói beállítási adatokat.
Kattintson egy elemre a törölni kívánt beállítási adatoknak megfelelően, és törölje az adott adatot.
4
Várjon egy kicsit, majd indítsa újra a gépet.
A készülék újraindítása
A felhasználói beállítási adatok törlésre kerülnek.
A törlési folyamat időt vesz igénybe, ezért várjon egy kicsit a törlés végrehajtása után, majd indítsa újra a gépet.
MEGJEGYZÉS
Előfordulhat, hogy a MEAP-alkalmazást használó felhasználói beállítási adatok nem törölhetők.