Bruke ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Du kan bruke ACCESS MANAGEMENT SYSTEM til å mer nøyaktig styre hvilke funksjoner som er tilgjengelige for hvert rettighetsnivå (rolle) og til å opprette nye roller. Dette gjør det mulig å konfigurere ulike roller for hver enkelt bruker for å sikre en streng brukeradministrasjon. Du kan for eksempel forby bruker A å kopiere samtidig som bruker B kan bruke alle funksjonene.
For mer informasjon om systemkravene og hvordan du oppretter og redigerer roller, kan du se brukerhåndboken for ACCESS MANAGEMENT SYSTEM på nettstedet for brukerhåndbøker.
Aktivere ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Du må aktivere ACCESS MANAGEMENT SYSTEM for å kunne bruke denne funksjonen.
Denne delen beskriver hvordan innstillingene konfigureres ved hjelp av Fjernkontroll på en datamaskin.
På kontrollpanelet velger du [

Innst./Registrer] på [Hjem]-skjermbildet eller et annet skjermbilde, og deretter velger du [Styringsinnstillinger] for å konfigurere innstillingene.
[Bruk ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]Administrator-rettigheter kreves. Maskinen må startes på nytt for å ta i bruk innstillingene.
1
Logg på Fjernkontrollen som administrator.
Starte Fjernkontrollen
2
På Fjernkontrollens portalside, klikker du på [Innstillinger/lagring].
Portalside for Fjernkontrollen
3
Klikk på [Lisens/annen]

[Innstillinger for ACCESS MANAGEMENT SYSTEM].
[Innstillinger for ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]-skjermbildet vises.
4
Velg avmerkingsboksen [Bruk ACCESS MANAGEMENT SYSTEM], og klikk på [OK].
5
Start maskinen på nytt.
Starte maskinen på nytt
Innstillinger er brukt.
MERK
Når ACCESS MANAGEMENT SYSTEM er aktivert
Brukerautentisering er aktivert.
* Hvis du ikke skal bruke brukerautentisering etter at brukerautentisering er aktivert, må du deaktivere ACCESS MANAGEMENT SYSTEM før du deaktiverer brukerautentisering.
Følgende innstillinger er deaktivert:
* Du kan bruke ACCESS MANAGEMENT SYSTEM til å begrense lignende innstillinger for hver rolle.
* Disse innstillingene aktiveres ikke automatisk når ACCESS MANAGEMENT SYSTEM endres fra aktivert til deaktivert. Du må endre innstillingene manuelt.
Utskriftsdataene som midlertidig er lagret i maskinens minne som planlagte utskrifter, vil bli slettet.