Ștergerea informațiilor de setare pentru utilizatori
Informațiile despre setările utilizatorului reprezintă o înregistrare a locului și a setărilor configurate de utilizatori.
Aparatul înregistrează automat informațiile despre setările utilizatorului, iar unele informații pot rămâne chiar și după ștergerea unui utilizator. Ștergeți manual orice informații inutile despre setările utilizatorului, după caz. De asemenea, trebuie să ștergeți informațiile despre setările utilizatorului atunci când se atinge numărul maxim de utilizatori și grupuri de utilizatori cu informații despre setările utilizatorului.
* Informațiile despre setările utilizatorului pot fi înregistrate pentru maximum 500 de utilizatori și 50 de grupuri de utilizatori.
* De asemenea, puteți configura setările pentru a șterge automat informațiile despre setările utilizatorului atunci când se atinge numărul maxim de utilizatori și grupuri de utilizatori cu informații despre setările utilizatorului.
[Acţiune când nr. maxim de utilizatori este depăşit]* Când ștergeți informațiile despre setările utilizatorului, informațiile despre butoanele personale, butoanele partajate și keychainuri sunt șterse.
Ștergeți informațiile privind setările utilizatorului utilizând Remote UI (IU la distanță) de pe un computer. Nu puteți utiliza panoul de control pentru ștergerea acestor informații.
Sunt necesare privilegii de administrator. Aparatul trebuie repornit pentru a șterge aceste informații.
1
Conectați-vă la Remote UI (IU la distanță) ca administrator.
Pornirea caracteristicii Remote UI (IU la distanță)
2
În pagina portalului Remote UI (IU la distanță), faceți clic pe [User Setting Information Management].
Pagina portalului Remote UI (IU la distanță)
Se afișează ecranul [Setting Information Management].
3
Ștergeți informațiile de setare pentru utilizatori.
Faceți clic pe un element în funcție de informațiile de setări pe care doriți să le ștergeți și ștergeți informațiile respective.
4
Așteptați puțin, apoi reporniți aparatul.
Repornirea aparatului
Informațiile privind setările utilizatorului sunt șterse.
Procesul de ștergere durează, așa că așteptați puțin după executarea ștergerii și reporniți aparatul.
NOTĂ
Este posibil ca informațiile despre setările utilizatorului care utilizează o aplicație MEAP să nu poată fi șterse.