Διαγραφή πληροφοριών ρυθμίσεων χρήστη
Οι πληροφορίες ρύθμισης χρήστη αποτελούν καταγραφή των ρυθμίσεων που έχουν διαμορφωθεί από τους χρήστες, καθώς και των σημείων στα οποία διαμορφώθηκαν.
Η συσκευή καταγράφει αυτόματα τις πληροφορίες ρύθμισης χρήστη, ενώ ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να παραμένουν ακόμη και μετά τη διαγραφή ενός χρήστη. Διαγράψτε χειροκίνητα τυχόν περιττές πληροφορίες ρύθμισης χρήστη, ανάλογα με τις ανάγκες. Πρέπει να διαγράψετε τις πληροφορίες ρύθμισης χρήστη, επίσης, όταν επιτευχθεί ο μέγιστος αριθμός χρηστών και ομάδων χρηστών με πληροφορίες ρύθμισης χρήστη.
* Μπορούν να καταχωριστούν πληροφορίες ρύθμισης χρήστη για έως και 500 χρήστες και 50 ομάδες χρηστών.
* Μπορείτε, επίσης, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις έτσι ώστε να διαγράφονται αυτόματα οι πληροφορίες ρύθμισης χρήστη όταν επιτυγχάνεται ο μέγιστος αριθμός χρηστών και ομάδων χρηστών με πληροφορίες ρύθμισης χρήστη.
[Ενέργεια σε Υπέρβαση Μέγιστου Αριθμού Χρηστών]* Όταν διαγράφετε τις πληροφορίες ρύθμισης χρήστη, διαγράφονται οι πληροφορίες για τα Προσωπικά κουμπιά, τα Κοινόχρηστα κουμπιά και τις κλειδοθήκες.
Διαγράψτε τις πληροφορίες ρύθμισης χρήστη χρησιμοποιώντας το Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) από έναν υπολογιστή. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου για να διαγράψετε αυτές τις πληροφορίες.
Απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή. Η συσκευή πρέπει να επανεκκινηθεί για να διαγραφούν οι πληροφορίες.
1
Συνδεθείτε στο Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας) ως διαχειριστής.
Εκκίνηση του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
2
Στη σελίδα πύλης του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας), κάντε κλικ στην επιλογή [User Setting Information Management].
Σελίδα Πύλης του Remote UI (Απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας)
Εμφανίζεται η οθόνη [Setting Information Management].
3
Διαγράψτε τις πληροφορίες ρυθμίσεων χρήστη.
Κάντε κλικ σε ένα στοιχείο ανάλογα με τις πληροφορίες ρύθμισης που θέλετε να διαγράψετε και διαγράψτε τις.
4
Περιμένετε λίγο και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τη συσκευή.
Επανεκκινήστε τη συσκευή
Οι πληροφορίες ρύθμισης χρήστη διαγράφτηκαν.
Η διαδικασία διαγραφής απαιτεί χρόνο, οπότε περιμένετε λίγο μετά την εκτέλεση της διαγραφής και επανεκκινήστε τη συσκευή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διαγραφή των πληροφοριών ρύθμισης χρήστη που χρησιμοποιούν εφαρμογή MEAP.