Starte og stoppe synkronisering (klientmaskin)

Dette avsnittet beskriver hvordan du starter og stopper synkroniseringen på klientmaskinen.

Starte synkronisering på en klientmaskin

Aktiver synkroniseringsfunksjonen og konfigurer innstillingene for tilkobling til serveren.
Dette avsnittet beskriver hvordan du konfigurerer innstillingene ved hjelp av Fjernkontroll fra en datamaskin.
På kontrollpanelet velger du [ Innst./Registrer] på [Hjem]-skjermbildet eller et annet skjermbilde, og deretter velger du [Styringsinnstillinger] for å konfigurere innstillingene. Kontrollpanelet kan imidlertid bare brukes til å aktivere eller deaktivere synkroniseringsfunksjonen. [Synkroniser egendef. innst. (klient)]
Administrator-rettigheter kreves. Maskinen må startes på nytt for å ta i bruk innstillingene.
Nødvendige forberedelser
Aktiver synkroniseringsfunksjonen på servermaskinen, og konfigurer dataene som skal synkroniseres. For informasjon om fremgangsmåten, se håndbøkene til maskinen med serverfunksjonen.
1
Logg på Fjernkontrollen som administrator. Starte Fjernkontrollen
2
På Fjernkontrollens portalside, klikker du på [Synkroniser egendefinerte innstillinger]. Portalside for Fjernkontrollen
[Synkroniser egendefinerte innstillinger]-skjermbildet vises.
3
Klikk på [Endre tilkoblingsmottaker...].
[Tilkoblingsinnstillinger]-skjermbildet vises.
4
I [Tjeneste] under [Synkroniser egendefinerte innstillinger (klient)], velger du [Start].
5
Konfigurer innstillingene for tilkobling til servermaskinen.
Du kan hoppe over dette trinnet når alle vilkårene nedenfor er oppfylt. Fortsett til trinn 6.
Når serveren er koblet til samme ruter (inkludert serverens klientfunksjon)
Når det bare er en servermaskin i samme nettverk
Når [Brukerkonto-ID for autentisering:] i [Synkroniser egendefinerte innstillinger (klient)] er tom
6
Merk av i boksen [Tillat at egendefinerte innstillinger brukes under drift] etter behov.
Vanligvis blir de synkroniserte dataene lagt inn umiddelbart etter at brukeren har logget seg på, men følgende innstillinger blir kanskje ikke lagt inn:
[Bytt språk/tastatur]
[Tilgjengelighet]
[Innst. for personl. SSID og nettv.nøkkel]
Merk av i denne boksen for å bruke disse innstillingene under bruk.
7
Klikk på [Endre] [OK].
8
Start maskinen på nytt. Starte maskinen på nytt
Innstillingene blir lagret, og synkroniseringen starter.
MERK
Sjekk synkroniseringskommunikasjonsloggen
På skjermen som vises i trinn 3, kan du se loggen for synkroniseringskommunikasjonen og lagre den som en fil på en datamaskin.
Hvis det oppstår en feil, vises [Advarsel] eller [Feil] for [Nivå].
[Advarsel]: Det er midlertidig umulig å kommunisere med serveren osv.
[Feil]: Grensen for registreringsdata er overskredet, det lyktes ikke å autentisere serveren osv.
Når en klientmaskin ikke klarer å koble seg til servermaskinen under oppdaging
Klientmaskinen kan ikke koble til servermaskinen under oppdaging i følgende tilfeller. Skriv inn IPv4-adressen i [Målserveradresse:] i trinn 5.
Når nettverksinnstillingene til servermaskinen inkluderer både IPv4 og IPv6, og IPv6 er prioritert, men IPv6 er deaktivert på klientmaskinen
Når hovedlinjen brukes til servermaskinens nettverksinnstillinger og underlinjen brukes til klientmaskinens nettverksinnstillinger
Hvis dataene ikke synkroniseres riktig
Hvis det vises en melding på kontrollpanelet, må du følge instruksjonene i meldingen for å løse problemet. En melding vises
Hvis det ikke vises noen melding på kontrollpanelet selv om det oppstår en datafeil mellom klient- og servermaskinen, må du slette informasjonen om brukerinnstillingene og logge på igjen. Slette informasjon om brukerinnstillinger

Stoppe synkronisering på en klientmaskin

Denne delen beskriver hvordan innstillingene konfigureres ved hjelp av Fjernkontroll på en datamaskin.
På kontrollpanelet velger du [ Innst./Registrer] på [Hjem]-skjermbildet eller et annet skjermbilde, og deretter velger du [Styringsinnstillinger] for å konfigurere innstillingene. [Synkroniser egendef. innst. (klient)]
Administrator-rettigheter kreves.
1
Logg på Fjernkontrollen som administrator. Starte Fjernkontrollen
2
På Fjernkontrollens portalside, klikker du på [Synkroniser egendefinerte innstillinger]. Portalside for Fjernkontrollen
[Synkroniser egendefinerte innstillinger]-skjermbildet vises.
3
Klikk på [Endre tilkoblingsmottaker...].
[Tilkoblingsinnstillinger]-skjermbildet vises.
4
I [Tjeneste] under [Synkroniser egendefinerte innstillinger (klient)], velger du [Stopp].
5
Klikk på [Endre] [OK].
Innstillinger er brukt.
6
Logg av Fjernkontrollen.
MERK
Klientmaskinene lagrer kun informasjonen til brukere som er pålogget under synkroniseringen. Hvis du avbryter synkroniseringen, mottar klientmaskinen ikke lenger informasjon fra servermaskinen, og brukere uten lagret informasjon kan ikke logge seg på.
Hvis brukerinformasjonen på servermaskinen er nødvendig på en klientmaskin der synkroniseringen er avbrutt, må du eksportere de personaliserte dataene fra servermaskinen og importere dem til klientmaskinen. For informasjon om fremgangsmåten, se håndbøkene til maskinen med serverfunksjonen.
F88J-0EJ