Împiedicarea imprimării imediate a documentelor de pe un computer (Reținere forțată)

Documentele (datele de imprimare) trimise de la un computer la aparat pot fi reținute temporar în aparat și împiedicate să fie imprimate imediat.
Puteți configura setările astfel încât utilizatorii conectați să poată vizualiza și imprima doar propriile documente. Acest lucru reduce riscul ca alte persoane să vizualizeze sau să ridice din greșeală documente importante.
Dacă un document din aparat nu este imprimat în perioada de timp setată, acesta este șters automat și nu mai poate fi imprimat. Puteți modifica durata de stocare a documentelor reținute, după cum este necesar.
NOTĂ
Pentru detalii despre cum se imprimă documentele reținute, consultați următoarele:
Pentru detalii despre numărul de utilizatori care pot utiliza funcția Hold și documentele acceptate, consultați specificațiile funcției Hold Print. Imprimarea cu funcția Hold Print*1

Configurarea setărilor de reținere forțată

În această secțiune este descris modul de configurare a setărilor folosind Remote UI (IU la distanță) de la un computer.
Pe panoul de control, selectați [ Setări/Înregistr.] pe ecranul [Acasă] sau pe alt ecran, apoi selectați [Setări funcţie] pentru a configura setările. [Memorare forţată]
Sunt necesare privilegii de administrator.
1
Conectați-vă la Remote UI (IU la distanță) ca administrator. Pornirea caracteristicii Remote UI (IU la distanță)
2
În pagina portalului Remote UI (IU la distanță), faceți clic pe [Settings/Registration]. Pagina portalului Remote UI (IU la distanță)
3
Faceți clic pe [Printer] [Print].
Se afișează ecranul [Print].
4
În [Forced Hold Settings], bifați caseta de selectare [Force Hold].
5
Înregistrați condițiile de păstrare a documentelor, după cum este necesar.
Înregistrați condițiile pentru imprimarea documentelor fără a le reține sau pentru anularea imprimării, pe baza numelui de utilizator și a adresei IP. Dacă înregistrați mai multe condiții, setați ordinea priorității.
Dacă este activată opțiunea de blocare forțată fără a înregistra o condiție, documentele de pe un computer sunt gestionate după cum urmează:
Documentele tuturor utilizatorilor sunt păstrate.
Documentele utilizatorilor necunoscuți sunt șterse.
Condiții de înregistrare
Setarea priorității unei condiții
În [Registered Condition], faceți clic pe [Up] sau [Down] pentru [Change Priority].
6
În [Other], configurați setările detaliate pentru Reținere forțată, după cum este necesar.
7
Faceți clic pe [OK].
Setările sunt aplicate.
8
Deconectați-vă de la Remote UI (IU la distanță).
NOTĂ
Editarea condițiilor înregistrate
Pentru a edita informațiile înregistrate, faceți clic pe numele condiției pe care doriți să o editați în [Registered Condition] din ecranul [Print].

Modificarea perioadei de stocare pentru documentele reținute

Puteți modifica intervalul de timp până la ștergerea documentelor stocate în aparat.
Folosiți panoul de control pentru a modifica perioada de stocare. Nu puteți modifica perioada de stocare folosind Remote UI (IU la distanță) de pe un computer.
Sunt necesare privilegii de administrator.
1
Conectați-vă ca administrator. Conectarea la aparat
2
Pe panoul de control, apăsați pe [ Setări/Înregistr.] pe ecranul [Acasă] sau pe alt ecran. Ecranul [Acasă]
Se afișează ecranul [Setări/Înregistrare].
3
Apăsați pe [Setări funcţie] [Tipărire] [Perioadă de stocare a lucrării].
Se afișează ecranul [Perioadă de stocare a lucrării].
4
Modificați perioada de stocare a documentelor (timpul până la ștergerea documentelor reținute).
5
Apăsați pe [OK].
Modificarea este aplicată.
F836-0FJ