Uporaba sistema ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
ACCESS MANAGEMENT SYSTEM lahko uporabite za natančnejše nadzorovanje funkcij, ki so na voljo za vsako raven privilegijev (vlogo), ter za ustvarjanje novih vlog. To vam omogoča, da za vsakega uporabnika nastavite različne vloge in tako zagotovite strogo upravljanje uporabnikov. Na primer, uporabniku A lahko onemogočite kopiranje, uporabniku B pa dovolite uporabljati vse funkcije.
Podrobnosti o zahtevanem okolju ter o tem, kako ustvariti in urejati vloge, najdete v priročniku za ACCESS MANAGEMENT SYSTEM na spletni strani s priročniki.
Omogočanje ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Za uporabo te funkcije morate omogočiti ACCESS MANAGEMENT SYSTEM.
V tem poglavju je opisano, kako konfigurirate nastavitve na portalu Remote UI (Oddaljeni uporabniški vmesnik) v računalniku.
Na nadzorni plošči izberite [

Nastavit./Registr.] na zaslonu [Domov] ali na drugem zaslonu, nato pa izberite [Nastavitve kontrole], da konfigurirate nastavitve.
[Uporabi ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]Potrebujete skrbniške pravice. Če želite uporabiti nastavitve, morate znova zagnati napravo.
1
Prijavite se v Remote UI (Oddaljeni uporabniški vmesnik) kot skrbnik.
Zagon Remote UI (Oddaljeni uporabniški vmesnik)
2
Na strani portala Remote UI (Oddaljeni uporabniški vmesnik) kliknite [Settings/Registration].
Stran portala Remote UI (Oddaljeni uporabniški vmesnik)
3
Kliknite [License/Other]

[ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
Prikaže se zaslon [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
4
Potrdite polje [Use ACCESS MANAGEMENT SYSTEM] in kliknite [OK].
5
Vnovič zaženite napravo.
Vnovičen zagon naprave
Nastavitve so uporabljene.
OPOMBA
Ko je omogočen ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Omogočeno je preverjanje pristnosti uporabnika.
* Če po vklopu preverjanja pristnosti uporabnikov tega ne boste uporabljali, pred izklopom preverjanja pristnosti uporabnikov izklopite ACCESS MANAGEMENT SYSTEM.
Onemogočene so naslednje nastavitve:
* S ACCESS MANAGEMENT SYSTEM lahko omejite podobne nastavitve za vsako vlogo.
* Te nastavitve se ne vklopijo samodejno, ko se nastavitev ACCESS MANAGEMENT SYSTEM spremeni iz omogočene v onemogočeno. Nastavitve morate ponovno konfigurirati ročno.
Podatki o tiskanju, ki so začasno shranjeni v pomnilniku naprave kot podatki o načrtovanem tiskanju, bodo izbrisani.