Използване на ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Можете да използвате ACCESS MANAGEMENT SYSTEM, за да контролирате по-прецизно функциите, достъпни за всяко ниво на права (роля), както и да създавате нови роли. Това Ви позволява да зададете различни роли за всеки потребител с цел строго управление на потребителите. Например, можете да забраните на потребител А да копира, а да позволите на потребител Б да използва всички функции.
За подробности относно необходимата среда, както и за това как да създавате и редактирате роли, вижте ръководството за ACCESS MANAGEMENT SYSTEM на сайта с онлайн ръководства.
Активиране на ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
За да използвате тази функция, трябва да активирате ACCESS MANAGEMENT SYSTEM.
Този раздел описва как да конфигурирате настройките с помощта на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) от компютър.
На контролния панел изберете [

Настр./Регистр.] в екрана [Начало] или друг екран, след което изберете [Настройки за управление], за да конфигурирате настройките.
[Изплзв. ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]Изискват се администраторски права. Машината трябва да бъде рестартирана за прилагане на настройките.
1
Влезте в Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) като администратор.
Стартиране на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление)
2
На порталната страница на Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) щракнете върху [Settings/Registration].
Remote UI (Потребителски интерфейс за отдалечено управление) (последна страница)
3
Щракнете върху [License/Other]

[ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
Извежда се екранът [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
4
Поставете отметка в полето [Use ACCESS MANAGEMENT SYSTEM] и щракнете върху [OK].
5
Рестартирайте машината.
Рестартиране на машината
Настройките се прилагат.
ЗАБЕЛЕЖКА
Когато ACCESS MANAGEMENT SYSTEM е активирана
Удостоверяването на потребителя е активирано.
* Ако няма да използвате удостоверяване на потребители след като то е било активирано, деактивирайте ACCESS MANAGEMENT SYSTEM, преди да деактивирате удостоверяването на потребители.
Настройките по-долу са деактивирани:
* Можете да използвате ACCESS MANAGEMENT SYSTEM, за да ограничите подобни настройки за всяка роля.
* Тези настройки не се активират автоматично, когато ACCESS MANAGEMENT SYSTEM се превключи от „активирана“ на „деактивирана“. Трябва да преконфигурирате настройките ръчно.
Данните за печат, временно запазени в паметта на устройството като „Зададени за печат“, ще бъдат изтрити.