Používanie systému ACCESS MANAGEMENT SYSTEM

ACCESS MANAGEMENT SYSTEM môžete využiť na presnejšie riadenie funkcií dostupných pre jednotlivé úrovne oprávnení (roly) a na vytváranie nových rolí. To vám umožňuje nastaviť pre každého používateľa odlišné role, čím zabezpečíte prísnu správu používateľov. Môžete napríklad zakázať používateľovi A kopírovať a používateľovi B môžete povoliť všetky funkcie.
Podrobnosti o požadovanom prostredí a o tom, ako vytvárať a upravovať role, nájdete v príručke k ACCESS MANAGEMENT SYSTEM na stránke s online príručkami.

Aktivovanie ACCESS MANAGEMENT SYSTEM

Na používanie tejto funkcie musíte aktivovať ACCESS MANAGEMENT SYSTEM.
Táto časť popisuje, ako konfigurovať nastavenia pomocou Remote UI (Vzdialené PR) z počítača.
Na ovládacom paneli vyberte položku [ Nastav./Uložiť] na obrazovke [Domov] alebo na inej obrazovke, potom vyberte [Nastavenia správy] a nakonfigurujte nastavenia. [Použiť voľbu ACCESS MANAGEMENT SYSTEM]
Vyžadujú sa oprávnenia správcu. Zariadenie sa musí reštartovať, aby sa aplikovali nastavenia.
1
Prihláste sa do Remote UI (Vzdialené PR) ako správca. Spustenie rozhrania Remote UI (Vzdialené PR)
2
Na stránke portálu Remote UI (Vzdialené PR) kliknite na [Settings/Registration]. Stránka portálu Remote UI (Vzdialené PR)
3
Kliknite na položky [License/Other] [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
Zobrazí sa obrazovka [ACCESS MANAGEMENT SYSTEM Settings].
4
Začiarknite políčko [Use ACCESS MANAGEMENT SYSTEM] a kliknite na tlačidlo [OK].
5
Reštartujte zariadenie. Reštartovanie zariadenie
Nastavenia sa aplikujú.
POZNÁMKA
Keď je aktivovaný ACCESS MANAGEMENT SYSTEM
Overovanie používateľa je aktivované.
* Ak po aktivácii overovania používateľov nebudete túto funkciu využívať, pred jej deaktiváciou najprv deaktivujte ACCESS MANAGEMENT SYSTEM.
Treba deaktivovať nasledujúce nastavenia:
Obmedzenie miest určení, kam je možné odosielať faxy a naskenované údaje Odosielanie iba na registrované adresy
* Pomocou ACCESS MANAGEMENT SYSTEM môžete obmedziť podobné nastavenia pre každú rolu.
* Tieto nastavenia sa automaticky neaktivujú, ak sa stav ACCESS MANAGEMENT SYSTEM zmení z aktivovaného na deaktivovaný. Nastavenia musíte nakonfigurovať manuálne.
Údaje o tlači, ktoré sú dočasne uložené v pamäti zariadenia ako údaje o naplánovanej tlači, budú vymazané.
F88H-0EF