Innstillinger som kan tilpasses

Innstillingene i tabellen nedenfor kan tilpasses som personlige innstillinger for den påloggede brukeren når personaliseringsfunksjonen er aktivert:
Begrensning av bruken av enkelte personaliseringsfunksjoner
Kategori
Punkt
Innstilling og bruksmetode
Skjerm og standardinnstillinger
[Hjem]-skjerm*1*2*3
Innstillinger for knapper og bakgrunn
Personlig knapp*4
Tidslinje*5*6
Snarvei til funksjonsskjermen*1*2
Standardinnstillinger for funksjonene*1*2*5
Lagre rekkefølgen på fillisten*6
(utskrift, skanning og lagring samt andre funksjoner)
Innstillingshistorikk*1*5*6
Skann og send*7
Faks
Kopi
Skjerm og brukervennlighet*1*2
Visningsspråk og tastaturoppsett
Skjerm og funksjoner etter at brukeren har logget på
Tastaturets responstid og speilvendt skjerm (for tilgjengelighet)
Adressebok
Personlig adresseliste*1
Brukergruppens adresseliste*1*8
Direkte tilkobling til en mobilenhet
Personlig SSID og nettverksnøkkel
Autentiseringsinformasjon*1
Nøkkelring
*1Hvis [Slett eldste brukerinnst.] er konfigurert til å aktiveres når det maksimale antallet brukere som bruker personaliseringsfunksjonen, er nådd, slettes de personaliserte dataene. [Handling når maks. antall brukere overstiges]
*2Når klientmaskinen synkroniserer personaliserte data for første gang, kan det hende at synkroniseringen ikke er fullført før maskinen er startet.
*3Når du eksporterer dataene, blir de konfigurerte personlige innstillingene eksportert uavhengig av innstillingene i [Styringsinnstillinger for Hjem for personlig bruk]. [Styringsinnstillinger for Hjem for personlig bruk]
*4Avhengig av modellen til eksportkilden kan det hende at du ikke kan importere dette elementet. For mer informasjon tar du kontakt med din forhandler eller tjenesterepresentant.
*5Når du synkroniserer personaliserte data, kan du velge å ikke synkronisere dem og i stedet gjøre dem enhetsspesifikke. (Andre innstillinger for servermaskinen kreves på flerfunksjonsskriveren med serverfunksjonen.)
*6Personaliserte data kan ikke importeres eller eksporteres. Importere og eksportere adresseboken og innstillingene
*7Selv om personaliserte data synkroniseres, vil ikke bestemmelsesstedet for sendefunksjonen bli synkronisert eller angitt.
*8Påloggingstjenesten må støtte gruppefunksjonen (støtte for brukerautentisering).
MERK
Nøkkelring
Det kan være nødvendig med autentiseringsinformasjon som er uavhengig av autentiseringsinformasjonen for pålogging, for eksempel å bruke en delt mappe eller en LDAP-server når du bruker denne maskinen. I dette tilfellet må du oppgi autentiseringsinformasjon første gang, men etter vellykket autentisering trenger du ikke å oppgi den igjen. Denne autentiseringsinformasjonen administreres som en nøkkelring knyttet til brukerkontoen og beholdes selv når maskinen er slått av.
Bruk av flere multifunksjonsmaskiner fra Canon med samme innstillinger
Ved å synkronisere personaliserte data kan de samme innstillingene brukes på flere multifunksjonsmaskiner fra Canon i samme nettverk. Bruk av flere Canon-multifunksjonsmaskiner med samme innstillinger (synkronisering av personaliserte data)
F88J-0E4